Két keréken, országúton, országútival

Két keréken, országúton, országútival

Kultúra 2

2018. augusztus 11. - Le a spammerekkel

Rákospalota, Pozsony utca, Károlyi Sándor utca sarok. Piros lámpa. Én a Károlyin várok a zöldre, mögöttem gyűlnek a kocsik. Zöld. Elengedem az autókat, majd szépen, lassan gurulok át a villamos síneken. Szemből balra fordulna egy autó, a sofőr meg ordít valami olyat, hogy "MI A FASZT TÖKETLENKEDSZ MÁR?". Szegénykém vesztett vagy öt másodpercet az életéből, amennyivel lassabban mentem át a kereszteződésen. Na ez se ült biciklin életében. Sajnos nincs lánctalpam,  így a biciklim nem szereti az ilyen mértékű egyenetlenségeket...

De az se rossz, amikor ugyanitt a balra kanyarodó jármű jobb oldalán tolakszik a másik négykerekű, mert neki sürgős dolga van jobbra...  Sokat szidom a bicikliseket, gyalogosokat is, de egyszerűen hajmeresztő amit néha a járdán és kerékpárúton kívül látok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ketkerekenoutival.blog.hu/api/trackback/id/tr2714174771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása